
Turkcell Superonline, 2004 yılında kurulmuş olan ülkemizin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden birisidir. Turkcell Superonline, ülkemizdeki diğer internet servisi sağlayıcılardan en büyük farkı kendi fiber optik altyapısı ile internet hizmeti vermesidir. Turkcell Superonline, kendi altyapısını kullandığı ve fiber optik altyapı ile hizmet verdiğinden dolayı Türk Telekom gibi servis sağlayıcılarından daha hızlı bir internet hizmeti sunmaktadır. Bir çok kanpanyası kablosuz internet özelliği ve uygun fiyatlarıyla sıkça tercih edelen bi internet firması haline gelmiştir.
Turkcell Superonline’nin şuanda aktif olarak vermiş olduğu hizmetlerden bahsedecek olursak şöyledir; bireysel, kurumsal ve toptan segmentteki müşterilerine; ses, veri, genişbant internet erişimi, toplu ses taşıma, kiralık veri hattı hizmetleri, katma değerli servisler, Turkcell Superonline Fiber, Turkcell Superonline ADSL, SuperNumara. Turkcell Superonline, verdiği harika hizmet kalitesi, içinde barındırdığı bol özellikli içerikleri ile Turkcell Superonline son zamanların en popüler internet sağlayıcıları arasındadır.
Turkcell Superonline Bireysel Müşteri Hizmetleri İletişim Telefon Numarası
0532 532 00 00Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri İletişim Telefon Numarası
0850 222 1 222
Turkcell Superonline’nin yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi bireysel müşterileri için 0532’li, kurumsal müşterileri için ise 0850’li bir müşteri hizmetleri iletişim telefon numarası bulunmaktadır. Turkcell Superonline çağrı merkezini arayarak aboneliğiniz hakkında tüm detayları öğrenebilir, güncel borç bilginiz hakkında bilgi alabilir, internet servisinizdeki kesinti ve arıza problemlerinizi bildirebilir, kurulum hakkındaki soru ve taleplerinizi müşteri temsilcisine bildirebilir; istek, soru, öneri, görüş ve şikayetlerinizi Turkcell Superonline’ye bildirebilirsiniz.
berbat bı ınternet sakın sakın kulanmayın müşteri temsılcılerı öyel arızaya asla bakmıyolar
Aynen ! Çağrı Merkezinde görevlendirdikleri gençlerle müşteriyi muhatap edip asıl yetkililer sorunlarla ilgilenmiyor. Faturalar ödendiği halde sistem kapalı gözüküyor!
SATİŞ ELEMANLARI SATARKEN HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SÖYLÜYOR İMZAYI ATTIKTAN SONRA VAATLER GECERSİZ OLUYOR SAKIN SAKIN GECMEYİN BENİN BAŞIMA GELDİ İPTAL ETTİRMEK İSTEDİM COK PARA İSTEDİLER BEN MEMNUN DEĞİLİM EROL ERCANLI
internete abone olduğuma bin pişman oldum tam reziller iptal etmek istiyorum cayma bedeli istiyor halbuki suçlular bir taşıma işini beceremediler
8809/6 acelye sıt telefounz acılmıyor yonca apt ınternet KESILIYOR DAKIKI İÇİNDE ıntenet kesılıyor ilgınızı sıkca kesılıyor.
2 YIL SÜREYLE 69.90 TL.ÖDEDİĞİM İNTERNET+TELEFON+TELEVİZYON ABONELİĞİM BİTİMİNDE MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN ARANILARAK ABONELİĞİME DEVAM EDİP ETMEYECEĞİM SORULDU ÖDEMELERİMİN AYNEN 69.90 TL OLARAK DEVAM EDERSE ABONELİĞİMİN DEVAM EDEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİM SÖZDE KABUL ETTİLER.TEMMUZ 2018 AYI FATURASI 73 TL.GELDİ ESKİŞEHİRDE YETKİLİLERE NEDENİNİ SORDUĞUMDA ABONELİĞİMİN BAŞLAMASI ESNASINDA EVİMDE SABİT EV TELEFONU OLMAMASI NEDENİYLE 3,10 TL.ZAM YAPILDIĞINI SABİT TELEFONUM OLSAYDI ZAM YAPILMAYACAKTI DİYE BİR FİKİR ATTILAR(OYSA SABİT TELEFONUM VARDI VE BANA AYNİ NUMARAYI VERECEKLERİNİ SÖYLEMİŞLERDİ 0850…..NOLU TELEFON NUMARASI VERDİLER.AĞUSTOS 2018 FATURAM DA 74.80 TL.GELDİ 24 AYLIK TAAHHÜTÜM VAR İLK 2 AYDA 69.90 TL.DEN 74.90 TL.YE ÇIKAN FATURAM 22 AY SONUNDA KAÇ TL.YE ÇIKACAK İLGİLİLERDEN CEVAP BEKLİYORUM.NOT.TELEFONU 26 AYDA 20 DEFA KULLANMAMIŞIMDIR.TELEVİZYONUDA ÇOK KAR YAĞDIĞINDA UYDU ANTENLERİ İŞ GÖRMEDİĞİNDE KULLANIYORUM.
Turkcell 16 yıl sonra fatura gönderen berbat lanet olası bi şirket allah belanızı versin
Rezalett ya böyle sorumsuzluk olmaz 10 gündür 1 arızaya bakamadılar
sayın yetkililerdiğer tüm arka ve ön sokaklarda olmasına rağmen ikamet ettiğim bahçeli evler mah 1853 sok yenişehir mersin adresinde internet alt yapınız yoktur lütfen inceleme yapın ve altyapı oluşturun sokağımız sağlı sollu binalarla dolu ancak sizin alt yapı neden yapılmıyor anlamış değilim
Superonline yi kesinlikle tavsiye etmiyorum 3ay ugrasmama ragmet interneti kapatmiyorlar cesitli baheneler buluyorlar sakin aldanmayin bu bir sahtekarliktir
Telefonuma sesli bir mesaj geldi`;aboneliğimi yenilememem halinde faturamın artacanı kabul edip etmeyeceğimi sordu ve cevap veremeden de kapandı.Şirketiniz ile 2 yıllık sözleşmem var.Bu 2 tarafıda bağlayan hukuki ve yazılı bir andlaşma. Bunun tek taraflı bozulması halinde yani faturamı arttırdığınız taktir de C.Savcılığına suc duyurusu yapıp hakkınızda dava acacağımı bildiririm.
berbat bı ınternet sakın sakın kulanmayın müşteri temsılcılerı öyel arızaya asla bakmıyolar
SENELIK veya 2 SENELIK ANLASMALI TELEFON PAKET UYGULANMASI VARMI? BÖYLE BIR TELEFON PAKETI TURKCELL MUSTERILERINIZ, BASKA BIR ÖPERETÖRE GITMESINI ONLERSINIZ. HEM BIZ, HEM SIZ MEMNUN OLURSUNUZ. ÖRNEGIN: YILIK 100TL.ÖDEYEREK EN DÜSÜK PAKETTEN, 1 veya 2YILLIK ANLASMA YAPILIR. BIR YIL ICINDE IHTIYAC HALINDE UFAK ÖDEMELERLE PAKETINIZE KONTUR YUKLERSINIZ… N E D E R S I N I Z !!!
süper onlayn interneti 5 yıldır kullanıyordum ama bir satış elamanı geldi beni süper bax geçiş için iptal ettim süper bax fiyat düşük söylemişlerdi ama pahalı neyse benim internetim kapatıldı bir gün sora ve üç ay sonra beni türkselin avukatı arıyor borcunuz var internetiniz kapanmamış yalnız kısıtlanmş diyorlar bende müşteri hizmetlerini aradım şikayet dilekçesi oluşturdum iki aydır en faz üç günde bir arıyorum bana olumlu yada olumsuz hiç bir şekilde dönüş yapmıyorlar her aradıgimda hepsi papağan gibi aynı şeyleri söylüyorlar lanet olsun böyle müşteri hizmetlerine be tüketi haklarına dava edeceyim artık 05352324575
İnternet süperonlayn faturamı ödedim, internetim ne zaman kısıtlama kaldırılır. Faturanın dekontları elimde her zaman, posta ve ilgili Turkcell bayiliklerinden [dekontu] alıyorum. Sisteme yansımalı ve kısıtlama kaldırılması mümkünmü..Gün içerisinde tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum. Elimde ödeme dekontları ve faturalarınız mevcuttur. İyi günler dilerim